Alle berichten van Administrator

Ervaring spreekt!

boek

Momenteel wordt er binnen De Omzetting hard gewerkt aan het opzetten van het project ervaring spreekt. Dit is een project waarin cliënten van de stichting vertellen over hun ervaringen met onder andere de volgende thema’s: Drank, Drugs, Dakloosheid en Hulpverlening.

Het project is ontstaan vanuit de behoefte van de cliënten zelf. Zij gaven aan dat ze graag hun ervaringen willen delen om anderen bewust te maken over de genoemde thema’s, hierin de moeilijkheden te laten zien maar ook hun succeservaring te laten zien. Dit om beginnende hulp- of dienstverleners in zorg en welzijn kennis te laten maken met situaties die ze in het werkveld tegen kunnen komen. Of juist jonge mensen bewust te maken welke gevolgen bepaalde keuzes kunnen hebben.

Naast de verhalen van de cliënten zullen de professionals de toehoorders bewust maken wat de rol van het levensverhaal binnen het persoonlijke herstelproces kan zijn. En wat hierbij de rol van (beginnend) professionals hierin is. Want welk verhaal heb jij als (beginnend) professional? Wat heb jij in jouw eigen leven meegemaakt en hoe ben je hiermee omgegaan? Des te meer diepgang de professional heeft, des te waardevoller hij/zij anderen kan ondersteunen in dit proces.

Binnenkort alvast presentaties op Landstede en Deltion te Zwolle.

Wil jij ook dat wij bij jou een presentatie komen geven, Of weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Preview nieuw nummer Valentino van Rebel Eyes Entertainment

Valentino is hard bezig met zijn muziekprojecten. Momenteel werkt hij aan zijn eigen mixtape. Daarnaast produceert hij muziek voor anderen. In deze preview kan je iets horen van zijn eigen werk, het is nog niet klaar, er moet nog een refrein in bijvoorbeeld. Maar het geeft een goede indruk van hoe goed hij bezig is en is er daarnaast ook erg trots op. Hij kan niet wachten om zijn mixtape uit te brengen. Binnenkort meer..!

Valentino is met zijn Rebel Eyes Entertainment sinds kort ook actief op de verschillende social media;

YouTube: http://www.youtube.com/rebeleyesentertain
Twitter: https://twitter.com/rebeleyes1
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Rebel-Eyes-Entertainment/205304082953384