MS Benefiet Odeon Zwolle

Na een lange en veelbelovende voorbereiding, is de grote dag dan eindelijk aangebroken!
Op 26 Oktober 2014 heeft het MS Benefiet plaats gevonden in Odeon te Zwolle.

Said Green Power Dias en Typhoon

Said Green Power Dias en Typhoon

De organisatoren konden er alleen maar van dromen dat deze dag zo sensationeel zou worden. Met de geweldige opkomst van leuke positieve mensen, kunnen we wel zeggen dat dat gelukt is.

Naast de spetterende optredens die verzorgd werden door o.a. Typhoon, Knarsetand en het MS Benefietband, was ook onze eigen kunstenaar Said Green Power Dias aanwezig. De afgelopen weken mochten wij getuige zijn van zijn werk aan een kunstproject om te veilen voor het MS fonds. Dit kunstwerk heeft de hele dag ten toon gestaan in Odeon. Ook werd er een film afgespeeld waarop te zien is hoe Said Green Power Dias het kunstwerk gemaakt heeft. Het kunstwerk is inmiddels voor een fantastisch bedrag verkocht.

“Multiple sclerose (MS) is een aandoening van het centrale zenuwstelsel. Genezen van MS kan op dit moment niet. De medicijnen die er zijn, proberen het immuunsysteem te reguleren, maar de progressie van de ziekte kunnen ze niet afremmen.” (bron; www.ms-anders.nl)

Het MS Benefiet was, naast dat het georganiseerd is om geld in te zamelen voor onderzoek naar MS, een geweldige opening voor netwerk activiteiten en een podium voor nieuw talent.

Share Button

Geef een reactie