Mogelijkmaken

Stichting De Omzetting is continu bezig met het vinden en ontwikkelen van nieuwe vormen van mogelijk maken. Mogelijk maken van wat mogelijk is. Om dit mogelijk te maken, zijn er op alle niveaus Mogelijkmakers nodig.

Wat zijn Mogelijkmakers?
Mogelijkmakers zijn mensen en organisaties, die iets toevoegen, waardoor een idee, een concept, een wens mogelijk wordt.

De Omzetting ontwikkelt verschillende projecten. Projecten zijn een middel om een bepaald doel te bereiken. Bij ieder project is altijd iets nodig wat niet beschikbaar of aanwezig is. Om de projecten toch uit te kunnen voeren, vragen wij mensen en organisatie om Mogelijkmaker te worden.

Wat zijn Mogelijkmakers?

- Mogelijkmakers, mensen en organisaties, die zich aan ons zouden willen binden, zodat deuren open gaan, die vervolgens weer nieuwe mogelijkheden creëren.

- Faciliteiten, ruimte, gereedschappen, voorzieningen, diensten, ideeën die mogelijk maken.

- Producten en middelen, wat u niet meer nodig bent kunt u altijd afstaan aan ons. Wij weten hier altijd wel weer een tweede bestemming voor te vinden. Doordat u uw overbodige producten afstaat, kunnen wij weer net dat ene project uitvoeren, omdat het ontbrekende puzzelstukje op zijn plek is gevallen.

- Diensten, bent u goed in een bepaalde dienst, deelt u deze met ons. Wij bewijzen u een wederdienst. Door het uitwisselen van diensten worden er wegen gevonden waar geen wegen lijken te zijn. Het project dat al een tijd op de plank lag kan nu verwezenlijkt worden omdat de expertise eindelijk in huis is.

- Financiële middelen, op de laatste plaats staan bij ons financiën. Dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat de hierboven genoemde onderdelen perfect zouden passen in een nieuwe wereld. Maar de realiteit leert dat de rekening ook betaald moeten worden. Wij waarderen uw bijdrage.

Heeft u andere ideeën over hoe wij onze doelen kunnen verwezenlijken schroomt u dan niet deze met ons te delen. Alles is welkom!